Stemcoaching voor bedrijven

Voor de meest uiteenlopende organisaties verzorg ik workshops. Bijvoorbeeld stembevrijding, body-percussie, van spreken naar zingen, resonantie, of op zoek naar je eigen trilling. Door oefeningen met je stem, adem en je lijf, ontdek je jezelf en elkaar. Wanneer het wenselijk is wordt er gezongen en vaak zelfs twee- of drie stemmig spontaan uit het hoofd, zonder probleem. Dit kan tijdens een  teamdag- of teambuilding, bij een vergadering of bijeenkomst. Tijdens de workshop leren de deelnemers om los en ontspannen te worden en de verbinding met zichzelf en elkaar te maken. De duur en inhoud wisselt per keer en wordt op maat gemaakt. Ik pas mijn programma aan. Het kan een workshop van een uur zijn, een warming-up aan het begin van een hele dag of een energizer tijdens een training. Het is mogelijk om een langere workshop te organiseren voor een dagdeel. Er is dan meer tijd voor verdieping en ik neem mijn eigen piano en cello mee. Alles in overleg, informeer naar de mogelijkheden! 

Review van Politie, team kerndeskundigen, over de workshop “laat je horen” tijdens hun teamdag in Almere:

 

“Met elkaar zingen en naar elkaar luisteren maakt verbinding. Dat was wat Froukje aan ons vertelde en dat is zeker gebleken op de gezamenlijke SA / KDT team dag in Almere.
Froukje is een zeer enthousiaste en enthousiasmerende dirigent. Ze opent de deuren van de stembanden en brengt individuen nader tot elkaar en tot een geheel.
Toonladders, drieklanken, ademhaling; een mix van theorie en praktijk. Heel leerzaam! Door ons mee te nemen in de uitkomst “iedereen kan zingen” waren we toch echt even een eigen koor!  Met onze verschillende stemgeluiden, kwamen we tot een samenzang. Allemaal in een ontspannen en uitnodigende sfeer.”
juli 2023