Froukje: Een vrouw met een missie

Muziek staat voor mij gelijk aan verbinding: verbinding met jezelf en met anderen. De sensatie die mensen met elkaar ondergaan als ze samen muziek maken door te zingen of te spelen is iets wat ik elke keer weer koester als een kostbaar geschenk. Dat ik daarin iets voor hen mag betekenen is wat mij drijft!

Voor mij begon de actieve muziekbeoefening met pianoles en later kwamen de cello en het zingen daar bij. Ik begon mijn studie aan het conservatorium van Maastricht en na een onderbreking van enkele jaren ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus-conservatorium van Groningen. Ik volgde zang- en celloles bij diverse docenten en daarnaast heb ik aanvullende vakopleidingen gedaan, waaronder de Lichtenberger-methode bij Ingrid Voermans en de cursus CVT (Complete Vocal Technique) bij Eva Wilms.


Nieuwsgierig? Lees meer:
Froukje: een vrouw met een missie
Mijn visie
Muziek als therapie